Шість тонн їжі для воїнів щотижня готують працівниці обласного лабораторного центру

Лаборантки Житомирського обласного лабораторного центру щотижня готують по шість тонн їжі для воїнів Збройних сил України.

Для цих цілей у лабцентрі виділили окреме приміщення . Куховарять працівниці у вільний від роботи час, повідомляє Суспільне.

За словами директора центру Зіновія Парамонова, їжу готують 60 працівниць . Продукти постачають волонтери та жителі громад області.

"Продукти, які ми отримуємо – особливо фарш, м’ясо – ми беремо на бактеріологічний контроль і частину продуктів, які відправляємо , що можуть швидко зіпсуватися, теж. Ми не завдамо шкоди нашим військовим", – каже він.

Готувати для військових почали з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Возять їжу в зону бойових дій водії лабораторного центру.

"Як сонечко пригріє, їжа розтає – і наші військові можуть з'їсти один шар страв. Потім ще чекають, щоб пригріло, і їдять другий шар їжі. Адже на передовій немає холодильників та плит", – каже завідувачка господарством лабцентру Валентина Іванова.

 

Баннер
Баннер
Баннер

Лента новостей

сейчас на сайте

Сейчас 1082 гостей онлайн

Газета "Эхо" ("Відлуння") © 1989-2022. При використанні матеріалів сайту, посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на http://www.exo.net.ua є обов’язковим.
новости житомира