Березова горілка

Додумалися до неї, як не дивно, не українські самогонники, а достобіса винахідливі японці. Рецепт навдивовижу простий: вони перемелюють березову кору і готують з неї закваску.

З двох наступних варіантів – настоювання і дистиляції винахідники раціонально вибрали останній. Відтак, з кожного кілограма кори виходить майже літр першокласної оковитої з неповторним смаком, який чимось нагадує улюблений багатьма березовий сік. . Щоправда, міцністю не 60%, а трохи слабшої, але для японців і цього досить, а головне, кажуть вони, ще не вечір і все попереду! Так що не виключено, що незабаром і на прилавках України поряд з закордонними товарами масово з’явиться «Березова оковита» з маленькою приміткою «Made in Japan”!

Баннер
Баннер

Лента новостей

сейчас на сайте

Сейчас 323 гостей онлайн

Газета "Эхо" © 1989-2018. При любом использовании материалов сайта ссылка (для интернет-изданий - гиперссылка) на на http://www.exo.net.ua обязательна
новости житомира