Сам собі кухар

В Японії набирає популярності нова послуга: відвідувачі ресторанів самі готують собі ті вишукані страви, які забажають. Першим цю новинку запровадив один з елітних ресторанів Токіо, що надзвичайно сподобалося його вишуканій публіці.

"Попрацювавши" на кухні разом з професійними кухарями 50 хвилин, кожен відвідувач отримує як винагороду солідну знижку на вартість обіду чи вечері. Щоправда, навіть з цією знижкою ціна виявилася б аж ніяк не по кишені для переважної більшості українців з їхніми сміхотворними, як для Японії, зарплатами і пенсіями.

Баннер
Баннер

Лента новостей

сейчас на сайте

Сейчас 120 гостей онлайн

Газета "Эхо" © 1989-2018. При любом использовании материалов сайта ссылка (для интернет-изданий - гиперссылка) на на http://www.exo.net.ua обязательна
новости житомира