Хліб «Чорнобаєвський»

Відомий київський пекар Андрій Пивовар, який вже 15 років випікає хліб,

приступив до випуску нового виду продукції – смачного хліба «Чорнобаївський». Однією з його особливостей є те, що Андрій додає у хлібчорнослив та льон. І пояснення, де сказано:чорнослив – то орки, а насіння льону – іскри залпів української артилерії, яка нещадно б’є ворога. Таке пояснення настільки імпонує киянам, що вони буквально розмітають цей хліб з полиць магазинів. Ви ще не куштували? Смакота!

 

Баннер
Баннер
Баннер

Лента новостей

сейчас на сайте

Сейчас 1109 гостей онлайн

Газета "Эхо" ("Відлуння") © 1989-2022. При використанні матеріалів сайту, посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на http://www.exo.net.ua є обов’язковим.
новости житомира