ЧИ БЕЗПЕЧНІ КАВУНИ ТА ДИНІ НА ЖИТОМИРСЬКИХ РИНКАХ

На ринках Житомирщини триває сезон кавунів.

Саме в другій половині літа у продаж надходять «справжні» кавуни – ті, які були висіяні у відкритий ґрунт. Вони, як стверджують фахівці, містять найменше «хімії» або й зовсім її позбавлені.

Підтверджує цю думку заступниця директора Інституту овочівництва і баштанництва Національної академії аграрних наук України Оксана Сергієнко.

«Не дуже чесні виробники для якнайшвидшого отримання прибутку і прискорення росту використовують велику кількість добрив, хімічних речовин, фунгіцидів, отрутохімікатів, – каже науковиця. – Якщо хочете їсти безпечні кавуни, краще дочекайтеся кінця липня – початку серпня. Тоді починають з’являтися вирощені згідно з усіма нормативами внесення добрив плоди».

Повну версію матеріалу читайте у свіжому номері газети "Эхо"

Оформити передплату можна у відділеннях поштового зв'язку, на доставних дільницях або у вашої листоноші.

Також ви можете всього за кілька хвилин оформити та оплатити банківською карткою передплату, скориставшись сервісом Укрпошти "Онлайн-передплата".

- Зайдіть на головну сторінку сайту www.ukrposhta.ua в розділ «Передплатити».

- Оберіть видання за назвою чи передплатним індексом: ЕХО (пiльгова передплата на 2-ге півріччя) - індекс 41688, або помісячна передплата - індекс 61148.

Баннер
Баннер

Лента новостей

сейчас на сайте

Сейчас 445 гостей онлайн

Газета "Эхо" ("Відлуння") © 1989-2024. При використанні матеріалів сайту, посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на http://www.exo.net.ua є обов’язковим.
новости житомира